SZEM A LÉLEK TÜKRE.

Ez a mondás járja, és milyen igaz. Úgy gondolom érdemes kiemelni. Ha valakivel beszélgetünk, már az első pillanatban ösztönösen a szemébe nézünk. Számomra a szemhéj tetoválás az, amit mindenkinek ajánlani tudok.

Ez lehet csak szempillatő sűrítés ami a szempillákat sűrűbbé varázsolja ,a szem színét kiemeli vagy akár egy intenzívebb, határozottabb, volumenében teltebb tetoválás. A szemhéj tetoválások mindig egyénre szabottan az igényekhez igazodva a lehető legtermészetesebben készülnek el.

A tetoválás megtervezése, közösen történik és sok időt vesz igénybe, hiszen az ideális forma megtalálása nagyon fontos. Nincs két egyforma szem. A szemhéj tetoválásnak harmóniában kell lennie a szemed formájával.

Azoknak ajánlom:
  • akik reggelente nem szeretnének bíbelődni sminkeléssel - sok esetben már pár óra elteltével elmaszatolódik a smink. A nyári melegről nem is beszélve - nyaralás, uszoda, sportolás alkalmával is ápoltságot tükröz
  • ha nem az erősséged a sminkelés ( megoldja a problémádat)
  • ha nem bírja a szemed a kozmetikumokat                                                                                

  • A szemhéj tetoválás még a legnagyobb melegben és páratartalomban sem változik, nem tudod elkenni és nem kell úszás után újrasminkelned magad. A strandolás után egyből csinosan ülhetsz le az étteremben vacsorázni. A szemhéj tetoválás nem fájdalmas, utólag sem igényel különösebb ápolást vagy kezelést.

    Ha szeretnél bejelentkezni szemhéj tetoválásra vagy kérdésed lenne az eljárással kapcsolatban, keresd fel bizalommal szalonunkat! Elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk minden kérdésedre és tájékoztatunk a részletekről.